четвъртък, 30 август 2012 г.

Русалка

Днес бяхме на детска консултация с бебка и в поликлиниката видях една брошура на поредната моркса вода-спрей за нос. На брошурката имаше една много симпатична русалка, която ми крещеше - вземи ме и ме направи на картичка! Като се прибрахме и приспах дребната първото нещо беше да я направя. Най-много време ми отне изрязването на русалката(най-вече на косата). От там нататък картичката стана на един дъх. Използвах си новата папка за релеф(на Тим Холц), каня се от много време да си я купя, едно копче, което облякох в жълт сатен за слънце, една чайка, прелитаща в небето и малко морски дарове от почивката ни:)Разбира се не мина и без дантела, малко брокат(всъщност ембосинг пудра - холографик супер спаркъл) и една тъмно синя(морско дъно:) ) хартия, която ми е от едно албумче с 80 хартии А4 от цял свят, мъжът ми го донесе от Франция преди 2 години от една командировка и вече(чак наскоро) се престраших да срежа няколко. От него съм заделила и за подаръци няколко хартии.
На мен крайният резултат много ми хареса, дано и на вас така и дано се вижда хубаво на снимките.
Отива при :
Картичкофуриите(има една птица, дано се признава:) )
Кард Мания - В морето
Крейзито - всичко е позволено


Лека нощ и до скоро!

10 коментара:

  1. Ехааа,колко красива русалка:)))
    Вълшебна картичка,носи чувство на загадъчност и прохладно нощно море,а пясъчната ивица е много идейна:) Поздравления! Страхотна е:)

    ОтговорИзтриване
  2. Невероятна е Тони! Благодаря за участието в КФП № 131!

    ОтговорИзтриване
  3. Тони, чудесна морска картичка!

    ОтговорИзтриване
  4. Прекрасна е! Русалката е много красива! Харесва ми този дискретен блясък по опашката й - като капчици морска вода. Благодаря ти, че я включи в предизвикателството на Card Mania! Успех! Ани

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотна картичка, с визуален център върху прекрасната русалка. Благодаря ти, че я включи в предизвикателството на Card Mania Challenges!

    ОтговорИзтриване
  6. Много красива русалка, наистина си е струвало изрязването и.

    ОтговорИзтриване
  7. Приказна картичка Тони - точно като излязла от приказките за красиви русалки. Страхотно си се справила с изрязването, а декорацията, която си измислила е направо идеална и пасва перфектно :-)

    ОтговорИзтриване
  8. Fabulous card. Love your image and layout.
    Thanks for joining The Crazy Challenge.
    Hugs Berit

    ОтговорИзтриване
  9. Много находчиво, Тони! Получила се е страхотна картичка ! Благодаря ти, че я включи в предизвикателството на Card Mania Challenges!
    Мила

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com