събота, 18 август 2012 г.

Първата ми скрапбук страничка!

Най-после дойде ред на първата ми скрапбук страничка!!! Чак не можах да повярвам, че я направих и то за 15 минути!!! Това е рекорд за мен. Нещо съм се повредила - преди два дни направих картичка за 5 минути :).
Това са любимите ми мъже! Без тях не мога да дишам! Не ми е добре, когато са далече от мен, затова рядко се разделяме за повече от 8 часа:). Вместо любимата ми дъщеря мъжът ми държи никак нелюбими мои животни, но синът ми е такъв животнолюб, че дори змиите са на почит при него! А аз не искам да му предавам моя страх от тези животни и не му казвам нищо. Е, на въпроса може ли да си вземем змия вкъщи отговори категорично отрицателно! Все пак всичко си има граници:)
Та, тази снимка е от почивката ни на морето тази година - края на юни в Китен. Изкарахме просто вълшебно! Снимахме се със змия, а също си направихме и ретро снима на цялото семейство. Ще я покажа някой път. Снимката с питона седеше подпряна на една витрина и бях рещила няяяякой ден, когато се наканя да направя страничка, да й намеря по-прибрано място. Е, случи се. Сега отварям първа страница на класьора, който си купих преди 2 седмици и ще има още...но след 3 дни, че след 5 часа заминаваме за Рилските езера - на палатка с децата! Много е забавно, децата се радват като....деца, както само те могат! Истински, непресторено, шумно...
Засега толкова. Приятна почивка!
Показвам я при Картичкофуриите.




1 коментар:

  1. Много хубава страничка!!!! Хартията, която си използвала е доста екзотична и чудесно се връзва със змийката. И разбира се мидички, защото прекрасния спомен е от морето. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството при КАРТИЧКАФУРИИТЕ!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com