неделя, 9 септември 2012 г.

Арт картичка

Определено се чувствам предизвикана от темата при Картичкофуриите, зададена от Кати - да направим арт картичка. Който както го разбира...аз уж разбирам какво иска да й направим Кати, но нещо ръцете не ме слушат и не мога да се справя със задачата! Пуста математика, навсякъде се бута! Все гледам да подредя, да е равно, да е симетрично! А толкова да ми се иска да направя нещо "джаста-праста"! Ще продължа с опитите си и се надявам до 17 да успея поне да се доближа. Кате, ако прецениш, че проектът ми не е арт го изключи.
А тази картичка правих специално за нея за годишнината им с мъжа й, две влюбени овчички(образно, разбира се:) ) на полянка, сред цветя, облачета и птички...семейна идилия, която им желая от сърце!
Приятно разглеждане на "шедьовъра" ми:), аз отивам да се уча как се прави Mixed media:)




7 коментара:

  1. Тони, разбира се че се вписваш в предизвикателството, то това му е хубавото, че няма правила :) Колкото до математиката - нали знаеш, че и аз съм математичка ;) макар и невинаги да личи... Благодаря ти за овчиците, да ви се връща идилията.

    ОтговорИзтриване
  2. Уау...супер идейна картичка и много арт :))) Страхотно оригинална и фантастично изпълнена...Много е хубава и страшно забавна :)))

    ОтговорИзтриване
  3. Много идейна картичка! Харесвам нестандартното!

    ОтговорИзтриване
  4. Овчиците са много сладки, мекички и пухкави- чудесна картичка!

    ОтговорИзтриване
  5. Много,много идейно и сладурско решение!!!!Браво!:))

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com