събота, 27 октомври 2012 г.

Пролетна картичка през есента

Тази година не само, че още не мога да се настроя на Коледна вълна, ами дори на есенна не мога! Още не съм направила дори една есенна картичка! Срамота! Ще поправя грешката този уикенд.
А сега показвам втори опит да оцветя картинка(все още не е сполучливо, но не ми се сърдете), вдъхновена от Дилянка и нейното предизивикателство. Печатът беше щедро подарен от Криста и в момента, в който го видях, реших, че това ще е първият ми дигитален печат, който ще оцветя! Благодаря ти, Криста!
 Благодарение на хартията(от любимото ми блокче(едно от трите, които имам:):):)  - не съм голям фен на шареноте хартийки, предпочитам нещо по-нестрандартно и уникално, въпреки, че са страшно красиви), се получи доста пролетно излъчване. Добавих и 4 цветенца, които ми останаха от по-предната картичка, панделка и една висулка - листенце. цялостно ми харесва как се получи, като не се вглеждам в оцветеното:) Но току-виж пък се науча да ги правя хубави:)
Показвам я и в Whimsy. Също и в Хоби 24, мисля, че е подходяща за тийнейджъри, ако не е я изключете. Ще я включа и в Кард Мания - Oh, baby, мисля, че се връзва...

От мен приятна вечер. Отивам да се упражнявам с оцветяването, Дилянка, ще имам още един опит, дано е по-сполучлив!

6 коментара:

  1. Тони, аз мисля, че като за първа картичка с печат се е получила много много добре. Ти да видиш моите - пълна трагедия :-) Продължавай напред и съм сигурна, че резултатите ще се подобряват с всеки път :-) Благодаря ти, че се престраши и се включи в моето предизвикателство :-)

    ОтговорИзтриване
  2. Картичката е много нежна и в много приятни десени .Благодаря ти,че се включи в предизвикателството на Card mania callenges

    ОтговорИзтриване
  3. Много е сладка и в много нежни цветове:))) Оцветяването е супер:)))Поздрави:)))

    ОтговорИзтриване
  4. Много е хубава, Тони!
    Продължавай!

    ОтговорИзтриване
  5. BEAUTIFUL card very well thoughtout ..Thank you for playing along at Card Mania Challenges!

    ОтговорИзтриване
  6. Тони, със сигурност н спирай! Чудесна се е получила!
    Благодаря ти,че се вклчи в Хоби предизвикателство 24, зададено от Кали!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com