понеделник, 19 ноември 2012 г.

5 седмици до Коледа

Това е картичка, вдъхновена от любимия ми Коледен филм, колкото и нелепо да изглежда:)
Всяка година по Коледа задължително го гледаме с любимия човек и всяка година ми носи все така приятни емоции - забавен е, драматичен е на моменти, романтичен, приказен, реален...като живота и любовта - Наистина любов! А саундтрака към филма е невероятне! Това е вторият филм(първият е Мръсни танци), при който и филмът, и музиката са ми много любими! Имах огромното желание да направя картичка и по Мръсни танци и по още поне 2 любими книги, но не стигна времето...
Вили, благодаря ти за хубавото предизвикателство!





Идеята ми беше да има кръгче, което се върти и отброява седмиците до Коледа(както е във филма - дават градската украсена елха и пишат колко седмици остават). Надявам се да ви хареса. А ако не сте гледали филма, направете го! Невероятен е!

2 коментара:

  1. Еее Тониии...страхотна еее!!! Този филм,като излезе по кината ...решихме да го гледаме съвсем случайно...ами от тогава го гледаме преди всяка Коледа и не само :)...много е хубав и романтичен...,а картичката по него е невероятна !!!:))) Сърдечно ти благодаря ,че участва с толкова прекрасни, смели и нестандартни идеи в моят първи скромен опит да ви предизвикам :))) Честно да си призная,темата я бях измислила един месец по-рано и тогава ми се виждаше страшно вълнуваща,но с приближаването на коледните празници,малко се разколебах за нея и направо по едно време се уплаших,че няма да успея да ви вдъхновя много с нея,пред всичко снежно,бляскаво и коледно :))),но пък реших ,че има толкова много коледни филми и песни и зачаках да ме изненадате :))) Благодаря ти ,че така прекрасно ме изненада с всяка твоя идея:)))

    ОтговорИзтриване
  2. Тони, много топла и уютна елхичка! Страхотно коледно настроение. Усмивки.

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com