понеделник, 12 ноември 2012 г.

Коледна с пингвини

Последна картичка с понгвини...засега:). Пак вдъхновена от Картичкофуриите. Този път Коледен таг под формата на топка за елха(диаметър 11 см), една любима моя салфетка и два пингвина от "пяна"(foam).


Използвам възможността да споделя и мнението си за Хоби предизвикателствата, водени от Краси. Вчера блогът стана на една годинка. Аз съм участник почти от самото начало. Първите 4 предизвикателства изпуснах понеже не намирах къде да си кача картичките...бях още прохождаща в блог пространството и не се ориентирах добре. Иначе съм участвала в почти всички следващи предизивикателства. Това е едно от любимите ми места за участие, може би заради интересните теми и вдъхновяващите творби на Краси и гост дизайнерите. Дори веднъж бях гост дизайнер, което много ме зарадва, това беше първото ми зададено предизвикателство и много се вълнувах! Благодаря на Краси за тази възможност и за шарения и пъстър свят, в който ни въвлича. Разбира се има неща, които могат да се подобрят, като всяко нещо, но всичко става с течение на времето. Опитът сам учи и помага. Аз лично бих променила частта с наградите - за да има повече участници е хубаво наградите да се променят, да има по-голям избор, да има спонсори, или гост дизайнерите да дават награда...това е по моята част:). Въпреки това, аз лично не участвам заради наградата, а заради самата тръпка да ме изтеглят на случаен принцип например( в което май водя в този блог:), какво да се прави, родена съм с късмет:) ), или да се постаря да направя проект, който ще се хареса и ще гласуват за него -  и това се случи веднъж и съм много щастлива!!!
Друго, което бих променила е точките за победителите. На мен в началото ми беше много трудно да се ориентирам как се изчисляват...може би трябва да е малко по-елементарно, достъпно и за кърмачки като мен:):):), на които са им изпили мозъка(поне временно:) ).
Краси, надявам се не се сърдиш, това е моето мнение, не ангажирам никого с него. Но пак казвам, въпреки тези забележки, Хоби предизвикателство е едно от любимите ми места! Продължавай да ни радваш все така! Благодаря ти, че правиш това за нас!!!

4 коментара:

  1. Неуморна! :) Чудна е тази играчка за елха :).
    А тези твои сладурски пингвинчета много ми харесаха. Ще споделиш ли откъде са?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Имам ги от почти две години, от магазин Jysk, в една пластмасова кутийка с капак и дръжка(като кошничка), има различни форми вътре и са много!

      Изтриване
  2. Хо-хо-хо! Кой напомни за Коледа? :-)

    ОтговорИзтриване
  3. Тони, коледната топка е разкошна, а твоетомнение и особено препоръчките ти са ми много ценни.
    Между другото, за наградния "фонд" си съвсем права...За съжаление е все така беден поради липса на време от моя страна да качвам допълнителните неща, а не на желание да се разшири..( тук търпя голяяяма критика. От самото начало тръгна така- почти без награден фонд..) Надявам се да ви изненадам (надявам се приятно) съвсем скоро :)
    За изчисляването на точките..Не знам доколко бих могла да го улесня, по-скоро се надявам да успявам навреме да качвам текущите точки, че..съвсем изоставам и там..
    Всичките ти забележки и препоръки са съвсем на място и коректни, така,че няма никаква причина да се притесняваш - БЛАГОДАРЯ ТИ за тях!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com