понеделник, 10 декември 2012 г.

Честит ми блогден ден и обявяване на победителите

Днес става точно година откакто пуснах първата си публикация в моя блог - Точица. Името всъщност дойде, понеже така ми казват моите родители. От малка аз съм Точица за моя баща и оттам близките ми хора ми казваха така. Дори имам едно стихотворение, написано специално за мен от майката на моята кума(от деца сме все заедно, от 1 до 11 клас!, после на сватбите ни...децата ни са връстници:) ), което се казва Точица(или беше нещо подобно:)). Като го намеря ще ви го покажа.
Та, създадох си блога, за да публикувам картичките си и да участвам в предизивкателства. Постепенно започнах да се усъвършенствам в блогърството(още не съм, разбира се:) ). Аз съм на мнение, че човек цял живот се учи. А в блог пространството има много какво да се научи! Благодарна съм на всички за подкрепата, за съветите, идеите и вдъхновението, което получих за тази година! И макар в момента да съм малко обезверена и изморена(бебката ми е болна от два дни, не съм спала, имам застой в картичките поради ред причини), след кратка почивка, която си дадох, мисля да продължа с нови сили...може би в новата година...и може би с изцяло обновен блог...ще видим. Новата Година ще покаже!
На хората, които се включиха в моята игра, искрено благодаря за отделеното време, за специалното отношение към предизвикателствата ми и за позитивизма, който лъха от проектите им! Макар и малко на брой, тези участници са ми достатъчни! За мен е знак, че все пак усилията ми не са напразни, гласът ми се чува, макар и не особено далеч...засега ми стига и това! Щастлива съм и благодарна!
Ето и победителите във всеки кръг:
В първи кръг, Пепи си избра тази картичка:
Тя е на district2. Честито! Освен обявената награда, ще има още някои дреболийки и една книга(не по темата на картичкоправещи:) ). Благодаря ти за участието, за нас беше огромно удоволствие да чакаме с трепет всяка нова картичка! Специални благодарности и от Пепи! Много го впечатли твоята изчистена картичка САМО с животни:) и , разбира се, кучето на заден план:).

Във втори кръг, на Тияна, поради факта, че не разбираме(не че тя не може да изрази мнение) кой е нейния избор, тази задача поехме двамата с мъжа ми и избрахме единодушно картичката на Вили:
 
Вили, искам да ти благодаря за участието ти във всички кръгове! Картичките ти са страхотни! А това, че си рисуваш сама картинките е още по-похвално! И за теб има една книга, дано ти хареса.
В този кръг искам да наградя още един човек. Това е Марти, който с много ентусиазъм, оригинални идеи и креативност се включи в почти всички кръгове!

Марти, благодаря ти от сърце! Аз лично харесвам най-много твоята картичка в на Пепи кръга, но все пак изборът си е негов. А в този кръг елхичката от тиксо ме впечатли много! Затова и ти получаваш скромна наградка плюс една книжка.

В трети кръг, за мое учудване, взеха участие най-много хора, което пък зарадва моят благоверен съпруг:). Опасявах се, че темата няма да ви хареса и ще ви затрудни, но видяхме много и оригинални творби. Изборът на Дидо беше много труден и затова освен победителят в този кръг, има още една наградена скромно творба. Първото място е за Боряна:

с нейното послание - Tomorrow never dies! И аз вярвам, че е така. Благодаря ти, Боряна, за всичките участия. ти получаваш наградата в този кръг плюс една тематична книга:). Ти беше и моят избор в този кръг, за щастие съвпадна с на мъжа ми:)
Вторият награден в този кръг е Анелия, с нейната интерпретация по темата:
Изпадащата цифра, компасът и ефектът на натрошено стъкло спечелиха Дидо(и мен, разбира се). Чудесна картичка, заслужаваща скромна наградка. Благодаря ти, Анелия за участието!

В последния кръг, не знам дали заради малкото време, или темата не ви хареса, взеха участие само две дами(и то в последния момент станаха две). Радвам се все пак, че има участници във всички кръгове, макар че книгата на ФЮТ за 365 художествени проекта щеше да ми дойде добре и на мен, много интересни идейки има:). Да не се отплесвам. В моя кръг победител е Кати, с нейната(и моя) мечта за малка спретната къщурка с две липи отпред:


Чудесна мечта, по детски изобразена(което я прави още по-очарователна и истинска!), семпла, но казваща всчико необходимо! Благодаря ти, Кате, за участието, за ентусиазма, за подкрепата и, разбира се, за картичките, които ми подари без да очакваш да си победител! Красят ми библиотеката и им се радвам всеки ден! Блаодаря и на Марти, който, подозирам, има пръст в тази картичка:). За теб също има една книга, която съм сигурна ще харесаш:).

И последно, но не на последно място, победителят на четирите кръга е....Кати, това си ти! За бързината, за моменталното участие, за прекрасните картички! Дано да нямаш книгата на ФЮТ, знам че ти си ги купуваш, но се надявам тази да не си я взела още. Ако я имаш - поне имаш един безплатен подарък за някого за Коледа:).
Вили, ти също получаваш частична награда за това, че уважи всички кръгове - структурни картони плюс още нещо!
И понеже се оказа, че наградихме почти всички участници с по нещо, остана само Нели с еленчето за Пепи, която също ще получи скромна наградка, ей така за разкош:) и за да не е единствената без награда, а и защото нейната кутийка е страхотна! Пепи първоначално каза, че не му харесва, но като стигна до снимката с бонбоните бързо-бързо му хареса:). Какво да ги правиш, деца, подкупни са. За едни бонбони ще те продадат.
Моля всички наградени да ми пратят адресите си на e-mail tonya.blagoeva@gmail.com. Ще се опитам ако не до края на тази седмица, до понеделник да ги пратя, за да пристигнат преди 21.12.2012:):):)
Забравих да спомена и Краси, която след финалната права се включи с два проекта по темата на Дидо. Благодаря ти, Краси, макар и късно ме зарадва! Ще измислим нещо и за теб:)
От мен чао и до нови срещи!

9 коментара:

  1. Много се радвам, че картичката ми е харесала на Пепи! Да сте живи и здрави цялото сеемейство и попътен вятър на блога през идващата година! Весела.

    ОтговорИзтриване
  2. Тони, както винаги си повече от щедра! Беше ни забавно на двамата с Марти да работим по вашите предизвикателства, това че бяха различни и оригинални само допринесе удоволствието да е още по-голямо. Честито и на другите мацки, видях страхотни картички!
    И хайде да оздравяват децата, че да може с пълна пара да се включиш в картичко-правенето.Целувки

    ОтговорИзтриване
  3. ps. Какъвто съм заплес забравих да ти честитя годишнинината на блога. Желая ти Още повече успехи в предизвикателствата, повече време за картички и други проекти ( шев и кройка викам да показваш по-често, имаш скрити и явни таланти там) и много вдъхновение.

    ОтговорИзтриване
  4. Тони, честита блого годинка, с пожелание за нестихващо вдъхновение и много красота. Много благодаря за оценката и наградата :-)

    ОтговорИзтриване
  5. Честита блог-годинка!
    Да ни радваш и забавляваш повече и все повече!
    Аз лично с голямо желание участвах и с интерес следях развоя на играта! Доволна съм - ти наистина си много щедра!
    Всички проекти в тази игра са на ниво - много красиви и спретнати с любов! Браво, дами!
    Тони - пожелавам ти успех и творческо вдъхновение!

    ОтговорИзтриване
  6. Леле Тониии,ами ти си същински Дядо Коледа!!!:))) Страхотна и много щедра с огромно сърце!!!:))) Честита ти блогодинка и ти пожелавам време за картички и вдъхновение поне 2 пъти повече от изминалата година,за да ни вдъхновяваш и изненадваш и нас още по-често с оригиналните си и прекрасно изпълнени брилянтни идеи:))) Пожелавам ти страшно много радости,хубави емоции ,здраве естествено на първо място и малката Тиянка -бързичко да се оправя, за да взима участие и тя:))) Благодаря ти от сърце за щедрата награда,аз с голямо желание се включих при теб ,макар и по-късничко отколкото ми се искаше ,поради ред препятствия в дневният ми ред :)))

    ОтговорИзтриване
  7. Честита блогогодинка и от мен, Тони! Въпреки, че не успях да се включа в игрите, следях ги с интерес. Пожелавам ти много вдъхновение и много свободно време, през което да реализираш всичките си проекти!

    ОтговорИзтриване
  8. Мила, Тони -
    Много ти благодаря за всички подаръчета, за великолепния чай и за чудесното време, прекарано на гости у вас! Книгата за майте мъжът ми веднага я грабна, за да се подготви за края на света!/Намигване/
    Играчката за елха, която ми подари, ми напомни, че може да се включиш тук - " Нещо за окачване" :
    http://cachallenge.blogspot.com/2012/12/hanging-objects.html
    Успех!

    ОтговорИзтриване
  9. Благодаря на всички ви за милите думи. Надявам се и аз да съм успяла да ви зарадвам, както вие мен!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com