понеделник, 4 февруари 2013 г.

Точица втора - тагове

Дълго мислих каква да е темата на втората ми точица. Не исках да е вече баналната за мен - Св. Валентин, за пролетна ми е още рано(макар почивните дни, изкарани в Плевен, да бяха точно пролетни - 18 градуса! ), затова реших да е нещо, по което чак сега се запалих - тагове. Отдавна ги подминавам, без да се вдъхновя особено за направата на повече от един на месец. Миналата седмица направих близо 10 и то за 2 дни(2 часа по-скоро) и се зарибих тотално! Това е една необятна тема, уж ги правих подобни, но накрая пак станаха различни. Могат да се слагат като етикети, да се вградят в картичка...вие си знаете:).
Правилата - до 3 участия на човек, наградата е на случаен принцип, забавлявайте се!
Ще покажа наградата малко по-късно.
Искам да поясня защо този път използвах Inlinkz - предния път, като начинаеща, потърсих в google сайт за качване на линкове и незнайно защо се спрях на Linky tools. Еми, не съм доволна от тях. Не ми хареса как работи, може би защото съм свикнала най-много с жабката. Реших този път да се пробвам с нея, ако съм по-доволна, оставаме заедно:).
Ето и моите тагове за вдъхновение:

 
 
 
 
 
 
Надявам се този път да видя повече творения, макар че и 16 не е зле:). Благодаря, че се отбихте! Желая ви хубав и вдъхновяващ месец!!!

3 коментара:

  1. Ехааа...Тонии,каква чудесна тема :)-няма как да те пропусна -особено след новите ми открития с акрилните боички -с които доста картички направих и скоро ,ще покажа:)))Аз до сега самостоятелно тагче май не съм правила -и таман ,ще ми е по-интересноо;)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. А твоите тагове са просто вълшебни-всичките са много красиви:))) Как да не се вдъхнови човек:)))

      Изтриване

tonya.blagoeva@gmail.com