неделя, 24 март 2013 г.

Семпла и изчистена картичка

Не знам дали се дължи на вчерашната среща с момичетата от София, или просто днес ми е денят Х за творене, но се доближих до рекорда си - 3 картички + 1 АТС + довършена кукла! Гордея се със себе си:).
Картичката е специално за Мария и Картичкофуриите, както и за Less is more. Стана на един дъх! Тя не, че е и особено сложна...макар че имаше къде да сбъркам. Направих и АТС в същия стил.
 Накрая на публикацията ще ви покажа и несполучливия опит от снощи(много ме хвана яд, защото този прекрасен печат е на Ем, вчера специално си го отпечатах на основа с идеята за тази картичка, но при олепването с жълти листчета съм оставила голи петна и стана гаф...опитах да замажа положението, но не стана по-добре :( все пак реших да ви я покажа. Не се смейте много:) )



Ето и сгрешената:

10 коментара:

  1. Страхотни са всички:) Слънчеви и пролетни със страхотно настроение,а "сгрешената" е много хубава ,май от дефекта се е получил ефект;)))Браво!!!:)ХХХ

    ОтговорИзтриване
  2. Вили ми взе думите! :D Точно дефектът се е получил като ефект! <3 Много красиви картички и АТС! <3 Цветовете са вълшебни и подозирам, че един от тях е моята слабост - Peacock feathers. :))) <3
    Така ви завидях, че сте се събирали, момичета-кокичета! :))) Със сигурност подобни срещи са супер зареждащи и вдъхновяващи! :)))) А като ви видях на снимките на Гери как сте се развихрили в CCS, направо ми идваше да си хвана самолета за София и да организирам още утре втори дубъл на срещата! :))) <3 Ма не би... авиокомпаниите не транспортират бременни след 34-та седмица. :D
    XOXOXO

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, пауновите пера са. ЛЮБИМОТО ми дистрес мастило! Не знам как съм живяла досега без него:-). Най го обичам в комбинация с див мед! Става страхотно зелено като се смесят!
      Благодаря ви и на двете за милите думи. Мен още ме е яд за съсипаната картичка. И мъжът ми твърди, че било добре, ама аз си го представях по друг начин и ме е яд...на мен, разбира се.

      Изтриване
  3. sweet cards

    Thanks for joining us this week
    Jen xx
    "Less Is More"

    ОтговорИзтриване
  4. Тони, няма какво да е те е яд - слагаш и отгоре още две петна и казваш че това е била идеята :)
    Страхотно са се получили мастилата и смесването им :) Аз ще си мълча за въпросните "пера" в синьо, защото както обикновено си го купих с голям ентусиазъм и установих... че...ъъъ.. не е баш мойто :)

    ОтговорИзтриване
  5. Много ми харесват и двете картички! Аз не разбрах къде е грешката, но не съм правила още такива картички. Много са симпатични и двете - с бамбуковите стъбълца особено!

    ОтговорИзтриване
  6. Благодаря ви:). Веси, грешката е, че под рамката с бамбука трябваше да има само надпис, а от правенето на рамката съм излязла от маската и се оцапа основата...получава се като не внимава човек:)

    ОтговорИзтриване
  7. What a pretty card!
    Thanks so much for joining our challenge this time.
    Chrissie
    "Less is More"

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com