събота, 28 декември 2013 г.

Едно ново начало

И какво по-добро от това на едно ново семейство. Макар и да е някаква формалност, за мен сватбата си е нещо значимо в живота на човек. За новото начало на това скъпо за нас семейство бях помолена да направя поканите. Инструкциите на булката бяха - лебеди, ин и ян, три малки лебедчета(в случая сърчица), тъй като те имат три деца:) След 13 години съвместен живот са решили да го узаконят, за което ние бяхме доста изненадани, но приятно:). Сватбата беше на 21 декември и беше приказна! Всички бяха много красиви - три булки и двама младоженци, плюс още една булка(дъщерята на кумата). Имаха интересни ритуали и много усмивки!
А ето и какво направих за тях:




Общо 22 броя. Три дни работа :) но си заслужаваше. И двамата много ги харесаха, а това за мен е най-важното. На мен също ми харесаха. А на вас?
С тези покани се включвам в новото предизвикателство Хартиени вълшебства - перленият картон блести, каквото е изискването на момичетата :). Успех на момичетата, ще ги посещавам редовно :)
Също и тук:
http://sisteractcardchallenge.blogspot.com/2013/12/challenge-38.html,
http://charismacardz.blogspot.com/2013/12/challenge-49-anything-goes.html

А идеята за поканата видях тук:
http://www.pinterest.com/pin/353391901982022735/
много ми хареса и реших да я ползвам. Оказа се само, че е трудно като го правиш на ръка - рисуваш го, после го изрязваш, напасваш, лепиш...но си заслужаваше :)

8 коментара:

  1. Тони много ми харесват :)) катоги гледах точно това си мислих, колко си ли изрязвала да ги направиш :) )Но пък ефекта е станал уау :)))

    ОтговорИзтриване
  2. Разкошни покани - много стилни и елегантни са, Тони.

    ОтговорИзтриване
  3. Благодаря ви, много ме радват вашите думи :). Thank you for your kind words!

    ОтговорИзтриване
  4. Уау! Прелестни покани! Благодаря ти, Тони, че ги сподели с нас в първото предизвикателство на Хартиени вълшебства! Весело посрещане на Новата 2014 Година!

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотни са! Много добре си представила идеята ин и ян, много стилно се е получило. Особено ми харесва как при разтварянето на картичката се оформят две сърца- черно и бяло. Благодаря ти, че се включи в предизвикателството ни при Хартиени вълшебства!

    ОтговорИзтриване
  6. Честита Нова Година, Тони! Благодаря ти, че се включи, с тези прекрасни покани, в нашето предизвикателство в Хартиени вълшебства.

    П.С. Скоро може да ми се наложи и аз да правя покани за сватба... та може да помоля за съвет :) Чудесни са, още веднъж Браво!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com