неделя, 27 април 2014 г.

Хина / Hina

Това е много специална кукла, направена по поръчка за много специална дама, която познавам отскоро, но се радвам, че срещнах. Прекрасен човек, много усмихната и позитивна! Поръча ми да й направя кукла с бебче в корема, за да й помогне да забременее. Последната година е направила 3 спонтанни аборта и напълно нормално след това се е отчаяла и са се загнездили негативни мисли. Когато видя Янтра ме попита дали бих направила кукла и за нея, но с бебе в корема. Не се колебах нито миг. Направих Хина с много любов, заредих я енергийно, слушах мантри, призовавах богини и вярвам, че скоро ще се случи чудото. Наде, ще чакам покана за погача догодина :)
Колието на Хина е всъщност гривна за Надето. Направена е от полускъпоценни камъни и кристали, които са подбрани конкретно за проблеми с репродуктивните органи, а именно - топаз, унакит, карнеол, лунен камък, хризопраз и планински кристал, който защитава аурата. Нарочно избрах камъни, които не са пробити, защото енергията им е по-силна. Чудех се как да ги завържа един за друг и измислих да е с медна тел, увита около всеки камък. Мисля, че се получи здраво, надявам се и при носене да издържи дълго.
Вдъхнових се от една картинка на Хина, на която тя е на фона на огромна луна, нощен пейзаж, морето отзад, дървета и лунна светлина. Реших да пресъздам този фон и в снимките си и направих декори от платове, шалове, възглавничка-Луна(която уших аз :) ) и посипани звездички от крафт материалите ми :) Хина е най-голямата ми кукла досега - цели 85 см!!! Мисля да спра до тук с растежа на куклите, че ако продължа така, следващата ще е в реални размери :)
Пожелавам на Надя и на всички, които имат сходен случай да мислят позитивно, да са спокойни, да се доверят на Вселената и когато имат трудни моменти да призоват Хина с молба да им помогне да заченат и родят здраво бебче. Пожелавам на всяка жена това щастие!
Любов и Светлина!







2 коментара:

  1. Страхотна кукла! И изглежда пълна с енергия! Стискам палци да помогне!

    ОтговорИзтриване
  2. Уау, куклата е невероятна! Браво за майсторството с което си я направила!
    Надявам се щастието да споходи това семейство!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com