четвъртък, 10 юли 2014 г.

Малкото ни момче на 6!

Днес малкото ни момченце става на цели 6 години! Кога минаха и аз не знам...още помня деня, в който се роди. Всяка малка подробност и голямата радост, която ми донесе. Промени живота ми за миг. Щом го видях, се запитах как съм живяла без него. Да ни е жив и здрав, все така умен, много щастлив и си пожелавам да говори по-смислени неща, че още е във фазата на глупостите...:).
Подаръкът му стои в едно чекмедже от октомври месец! Тогава се вдъхнових, покрай Хелоуин, да направя кукла Батман. Започнах я с голям ентусиазъм, но така и не успях да я завърша. Стоя си без лице в шкафа и едва преди 3 дни се роди и прогледна :). Уших и пелерината и готово. Радостта в очите на Пепи ми е достатъчна награда за труда и усилията ми. Сега не дава на никой да го пипа :). Сигурно ще трае само няколко дни, но и това е нещо :).
Аз отивам да довършвам приготовленията, че в 6 часа посрещаме много гости! Хубав ден и на вас. Моят е прекрасен :)2 коментара:

  1. Тони, да ти е жив и здрав рожденика!Пожелавам му здраве и щастливо детство изпълнено с весели игри и добри приятели! :*

    ОтговорИзтриване
  2. Да ти е жив и здрав рожденика,Тони! Да расте любознателен и щастлив! :)

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com