четвъртък, 3 юли 2014 г.

Сватбен албум - летопис

Здравейте.
Наминавам набързо да ви покажа албума-летопис, който правих по поръчка на една приятелка за сватбата на нейни приятели. Искаше албум, но не обикновен, а тип летопис - да има странички за писане, такива за снимки и свободни, на които булката да развихри въображението си. Искаше да има птички с гнездо, сложих и две яйчица от фимо, дано да ги споходят скоро :).
Заложих да семплия изчистен вид, само по корицата сложих повечко неща - сърце, плат, перли, корда, гнездо от канап, птички и рамка с отвор, където се чете написаното вътре на паус. Има 4 теми, разделени с бирен картон, облепен с подходящи хартии и по 3 страници бял картон за писания или снимки. Между всеки три листа и корица има по една страница от паус+хартия+дантела(като пъртвата с Летопис на...), на която пише темата. Общо 24 листа - 15 бели, 5 пауса, 4 картона. Плюс две корици. Направих го нарочно с халки, за да може да си променят подредбата на темите вътре, или да добавят нови странички, ако искат. Размерът има значение - 29/29 см! Нарочно го направих максимално голям.
Много съм доволна от резултата, надявам се и младоженците да го харесат. Чакам да видя снимки, защото сватбата е била много интересна - те са били с носии и повечето гости също. Много български обичаи, тематична украса...
Към албума направих и една картичка, вдъхновена от една друга моя такава. Използвах една шевица, която мисля, че ще допадне на булката, гнездо с две птички и пак две яйчица. Мислех да са три, но все пак реших да заложа на класиката :)
Успешен и весел ден!



















Предизвикателства:
http://zabavlqtelstvo.blogspot.com/2014/07/blog-post.html - Празник, какъв по-хубав от раждането на ново семейство :),
http://sisteractcardchallenge.blogspot.com/2014/06/challenge-63.html,
http://hartienivalshebstva.blogspot.com/2014/06/blog-post.html,
http://cardmaniachallenges.blogspot.com/2014/06/cmc50-circles.html - рамката с пиленцата е изрязана отвътре с шаблон кръг, а на албума има лепенки - eye-lets :)
http://wordartwednesday.blogspot.ca/2014/07/challenge-139-anything-goes.html

3 коментара:

  1. Beautiful card thank you for joining us at Sister Act Card Challenge..Sue DT xx

    ОтговорИзтриване
  2. Страхотен "комплект"! Вярвам, че младоженците са го харесали много. Благодаря ти, че ни го показа в предизвикателството на Card Mania!

    Вили М.

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесная работа! Всё очень нежно и со вкусом!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com