вторник, 18 март 2014 г.

Белла

Това е новата ми кукла, по която работих цяла седмица. Започнах ударно, после се отчаях, после не исках да я гледам, защото не ми хареса, после свикнах с нея, накрая като я сглобих, сложих коса и дрехи и я погледнах отстрани видях, че всъщност ми харесва много! Вече си я гледам с кеф и й се радвам. Белла си има два тоалета - един дизайнерски (мой :) ) и една булчинска рокля по модел на роклята на Мая. Към последния има шапка, перлена огърлица и събуващи се обувчици, под които има обувки за другата рокля :). Към другата рокля има същи и диадема с голяма панделка, както и нещо, което се канех да пробвам отдавна - рокля за момиченце като на куклата. Това беше голямо предизвикателство, но съм доволна от резултата.
Това е най-голямата кукла, която съм правила - цели 70 см! А миглите й са "истински" - от щраусови пера и обилно омаскарени... т.е. със спирала (mascara :) ). Е, едната малко я поомаскарих наистина, но само малко :). Моделката обикновено не искам да ми съдейства и да се облича, но като видя и куклата и веднага се нареди :)
Ето да видите и вие:














Показвам я в Мър Мяу - Всичко освен картичка

11 коментара:

  1. Много красива кукла,Тони!Много ми харесва!А твоята принцеска е голям сладкиш.Целувки!

    ОтговорИзтриване
  2. Белла е прекрасна!
    Удивително е, колко е голяма тази кукла! Браво, Тони!
    Твоето малко момиченце много е пораснало!
    /И пак е боса, малката сладурана! Да ви е жива и здрава!/
    Успех!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Боби. Хаха, да, постоянно е боса! Бяга и вика - нама! (да се обуе)

      Изтриване
  3. Как не си искала да погледнеш тази красавица на мен просто не ми ясно! А дъщеря ти е толкова прекрасна малка госпожица, че да те питам нали знаеш, че имам три момчета? :)))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря ти, Вера. Да, знам, че имаш три момчета :) Ама нашта на външен вид нежна мома е много серт и горко на който я вземе :)

      Изтриване
  4. И двете кукли са разкошни!Личи си че са правени с много любов и старание хи хи ....май на втората си се потрудила доста -голяма хубавица е!Пу пу да не и е уроки:)))))))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, Диди. Така е, и двете с много любов са родени :)

      Изтриване
  5. Яко! И куклата, и модела! А очите и мигЪлите са врЪхтЪ!!!

    ОтговорИзтриване
  6. да ги изям и двете, но повече Тити. Браво за дизайнерските тоалети,а миглите ги видях и на живо - много са добри!

    ОтговорИзтриване
  7. Куклата е съвършена - много жива изглежда! Малката сладуранка е за завиждане, че си има такава прекрасна кукла за другарче!

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com