четвъртък, 12 март 2015 г.

Dance with me!

Обичате ли да танцувате? А правите ли го често? Така, сякаш никой не ви гледа. Като в денсинг старс :) . Аз танцувам постоянно. Главно сама, но ако имам компания за танци ми е още по-приятно. Снощи бях на едно невероятно изживяване - танцът на живота - този, който идва в нас спонтанно и го пускаме да излезе от нас без страх и притеснение. Затваряш очи и в залата оставаш сам, макар да има още 30 човека. Невероятно е! Толкова освобождаващо и зареждащо. Водеща е една прекрасна дама от Иран, която ни е на гости - Нагиса. Тя танцува като вятъра - лека, ефирна, плавна...радост за очите и душата. Хубавото е, че е и заразна :)
Аз се натанцувах тия дни и явно и аз съм заразна, защото последната ми кукла, която първоначално мислех да е фея стана балерина. Имаше толкова силна воля и ми заяви - Искам да стана балерина! И точка по въпроса. Как да й възразя?
Ет я и нея:











Тя още си няма дом, при мен е временно. Ако някой иска да я приюти може да го направи от тук:
https://www.etsy.com/listing/225909510/ballerina-rag-doll?ref=shop_home_active_1

1 коментар:

  1. Ааа, чудна се е получила! Какви изразителни очи :) И кокчето, и всичко и е супер! Дано вече да си е намерила постоянен дом и най-вече сцена за изява :)

    ОтговорИзтриване

tonya.blagoeva@gmail.com